Αυθημερόν παράδοση στη Θεσσαλονίκη για παραγγελίες έως τις 18:00 τις καθημερινές και 14:00 την Κυριακή

Καλέστε μας στο: +30 2310 870130

e bannerespa120X60

Τρόποι Πληρωμής

  /  Τρόποι Πληρωμής

Η τιμή που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα όταν ολοκληρώσετε μια παραγγελία, είναι η τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τυχόντος κόστους αποστολής.

Μπορείτε να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους :

Τρόποι Πληρωμής

Α. Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Β. Τραπεζική Μεταφορά/Έμβασμα

Για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό σημειώστε ότι στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας και προαιρετικά τον αριθμό της παραγγελίας σας. Για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε το επίσημο αποδεικτικό της κατάθεσης μόνο σε αρχείο PDF ως απάντηση στο email με θέμα “Νέα παραγγελία” που λάβατε (ή σε νέο email και αποστολή στο mystikos.kipos@yahoo.gr). Screenshots και φωτογραφίες κινητού τηλεφώνου δεν αποτελούν αποδεικτικό μεταφοράς και δεν δύναται να γίνει επιβεβαίωση με αυτόν τον τρόπο. Για παραγγελίες με παράδοση μετά από 1,2,3 ή και παραπάνω ημέρες, η πληρωμή τους θα πρέπει να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών από την στιγμή της καταχώρισης. Διαφορετικά, υπάρχει περίπτωση το προϊόν να μην είναι πια διαθέσιμο και η παραγγελία σας να ακυρωθεί.

Σημειώστε ότι αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε το απαιτούμενο ποσό με τη διαδικασία της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ της χρονικής στιγμής της κατάθεσης και του χρονικού διαστήματος της εκτέλεσής της, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιβεβαίωσή της.

Γ) Αντικαταβολή (Μόνο στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα)

Η καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον.

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και επομένως δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε κάποια βάση δεδομένων.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.