Αυθημερόν παράδοση στη Θεσσαλονίκη για παραγγελίες έως τις 18:00 τις καθημερινές και 14:00 την Κυριακή

Καλέστε μας στο: +30 2310 870130

e bannerespa120X60

Τρόποι Αποστολής

  /  Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που αγοράζονται μέσα από την ιστοσελίδα του ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ δημιουργούνται και αποστέλλονται αποκλειστικά από το κατάστημα ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ και παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο στη Θεσσαλονίκη, σε ακτίνα περίπου 20 χιλιομέτρων από την έδρα μας, με δικά μας μέσα και ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες για ευπαθή προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την παράδοση προϊόντων σε άριστη κατάσταση.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την μέγιστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται παραγγελίες από 25€ και άνω. Στις παραγγελίες ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, καθώς το κατάστημα θεωρεί δίκαιο ο αγοραστής να πληρώνει, γνωρίζοντας ξεχωριστά την αξία του προϊόντος & την αξία των μεταφορικών που του αναλογούν βάσει Τ.Κ.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις περιοχές που εξυπηρετούμε. Για όσες περιοχές δεν αναφέρονται στην παρακάτω λίστα, καλέστε μας στο +30 2310 870 130, +30 2310 857 581 και ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος μεταφοράς.

Το κόστος μεταφοράς για παραγγελίες άνω των 25,00€ (που αφορούν αποκλειστικά μία διεύθυνση ανά παραγγελία) διαμορφώνεται ως εξής:

Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται βάσει Δήμου.

Για παραγγελίες άνω των 70,00€ πλησίον του καταστήματος δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση (αφορά αποκλειστικά μία διεύθυνση ανά παραγγελία).

Ενημερώνουμε επίσης, ότι συνεχίζουμε να μένουμε ασφαλείς και οι μεταφορείς συνεργάτες μας παραδίδουν την παραγγελία σας φορώντας ειδική μάσκα προστασίας και γάντια μιας χρήσης. Κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη, προσφέρουμε την υπηρεσία της «παράδοσης χωρίς επαφή».

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ δεν εκτελεί παράδοση, χωρίς να έχει επικοινωνήσει νωρίτερα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην καλέσουμε τον παραλήπτη υποχρεούστε να το αναφέρετε ως σχόλιο στην παραγγελία σας. Με αυτόν τον τρόπο αναλαμβάνετε αυτόματα και την ευθύνη της αργοπορημενης ή αποτυχημένης παράδοσης λόγω της απουσίας του παραλήπτη ή σε λάθος πρόσωπο/διεύθυνση παράδοση. Σε περίπτωση που δεν καταχωρήσετε αριθμό τηλεφώνου του-της παραλήπτη-ριας (και στην θέση του προσθέσετε τον δικό σας αριθμό ή λανθασμένο αριθμό) θα γίνει μόνο μία φορά αποστολή μία τυχαία χρονική στιγμή. Αν δεν βρίσκεται κάποιος στο σημείο για να παραλάβει ή ο οδηγός δεν μπορεί να εντοπίσει την τοποθεσία, το προϊόν επιστρέφει σε εμάς και επιβαρύνεστε εκ νέου τα μεταφορικά για δεύτερη αποστολή την επόμενη διαθέσιμη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολές προϊόντων εκτελούνται όλες τις μέρες της εβδομάδας. Αυθημερόν παράδοση γίνεται σε παραγγελίες που καταχωρούνται ηλεκτρονικά έως τις 16:00 Δευτέρα – Σάββατο. Οι παραδόσεις την Κυριακή εκτελούνται, αρκεί να έχουν καταχωρηθεί έως την προηγούμενη μέρα στις 20:00. Σημειώστε πως σε πολλές περιπτώσεις είναι εφικτή και η αυθημερόν παράδοση την Κυριακή – μπορείτε να το επιβεβαιώσετε μόνο εφόσον σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε την συγκεκριμένη ημέρα από το πεδίο “ημέρα παράδοσης” κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυθημερόν παράδοση, ενώ έχει περάσει το χρονικό όριο, καλέστε μας στο +30 2310 870 130, +30 2310 857 581 και ενδεχομένως να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Παρακαλώ να σημειωθεί ότι σε περίπτωση παραγγελίας ειδικών ειδών που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, θα ενημερωθείτε για τους χρόνους εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Συνήθως εάν τα είδη χρειάζεται να παραγγελθούν από το εξωτερικό για να πραγματοποιηθεί μία σύνθεση ο χρόνος εκτέλεσης και αποστολής είναι 10 εργάσιμες ημέρες. Η συνθήκη αυτή αναφέρεται σε όλα τα ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ είδη του ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ.

Την Κυριακή του Πάσχα, του Αγίου Πνεύματος και την Καθαρά Δευτέρα δεν εκτελούνται παραδόσεις παραγγελιών. Μέρες εορτών τηρείται σειρά προτεραιότητας. Παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 16:00 και είναι να εκτελεστούν την ίδια μέρα, πιθανόν να αποσταλούν την επόμενη εφόσον υπάρχει αυξημένη ζήτηση. Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ θα σας ενημερώσει σε κάθε τέτοια περίπτωση.