Αυθημερόν παράδοση στη Θεσσαλονίκη για παραγγελίες έως τις 18:00 τις καθημερινές και 14:00 την Κυριακή

Καλέστε μας στο: +30 2310 870130

e bannerespa120X60

Μυστικός Κήπος

  /  Μυστικός Κήπος

1996

2Α ο κήπος  κατάστημα  μυστικός κήπος φυτά

Η χρονιά που γεννήθηκε το ανθοπωλείο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ. Η φιλοσοφία μας ήταν και είναι, οι επιλογές μας να είναι πάντα με γνώμονα τη βιωσιμότητα τους, έτσι ώστε, το κατάστημα να αποτελέσει «κομμάτι της φύσης». Η διακόσμηση έγινε με ποικίλα αναλώσιμα είδη όπως καρέκλες, μπαούλα, φωτιστικά κ.λπ. που αφέθηκαν στον δρόμο, καθώς και διάφορα έπιπλα αντίκες. Από το ξεκίνημα μας φροντίσαμε ο φωτισμός να είναι οικολογικός και στη συνέχεια αντικατασταθεί με βιώσιμες λάμπες led.

Το αμπαλάζ μας γίνεται με χαρτιά ανακύκλωσης, φλούδες από φοίνικες και φύλλα εξωτικών φυτών. Οι κορδέλες είναι υφασμάτινες, σπάγκοι, νήματα και αποξηραμένα χόρτα, ενώ παράλληλα, οι ευχητήριες σας κάρτες, αν φυσικά το επιθυμείτε, θα βρίσκονται σφραγισμένες σε φακέλους με βουλοκέρι, για να εντυπωσιάσετε ακόμη περισσότερο.

2Β ο κήποςμυστικός κήπος ανθοπωλεία λουλούδια

Τέλος, τα σπρέυ που χρησιμοποιούμε είναι και αυτά οικολογικά, καθώς και OZONE-SAFE, όπως και τα λιπάσματα μας είναι και αυτά οργανικά – bio.

Το Ανθοπωλείο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ξεκίνησε το 1996 σε έναν διώροφο χώρο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στη Βασιλίσσης  Όλγας 85. Από την αρχή φροντίσαμε στη διακόσμηση του χώρου να υπάρχουν στοιχεία όπως πέτρες, κορμοί, ρίζες, μεγάλα δέντρα και ελεύθερα πουλιά, έτσι ώστε να δημιουργείται η αίσθηση στον επισκέπτη, ότι μπαίνει σε ένα φυσικό περιβάλλον.

Η εξειδίκευση μας στις διακοσμήσεις βιτρινών καταστημάτων μετρά πολλά χρόνια, ξεκινώντας από την δική μας, η οποία έχει βραβευτεί αρκετές φορές και από τον Δήμο μας. Επίσης αρκετές είναι οι επιμέλειες, οι ανθοστολισμοί και τα σκηνικά που έχουμε συνθέσει σε κοινωνικά events και επιδείξεις μόδας, με στόχο την υποστήριξη σκοπών φιλικών προς τις ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας.

Διαθέτοντας εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία σε αμπαλάζ και σπάνιων εξωτικών λουλουδιών υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ανθοσυνθέσεων για πληθώρα events, τελετές γάμου και βάφτισης, εικαστικών και κινηματογραφικών δρώμενων, αλλά και επαγγελματικών δώρων.

κήποσ ανθη λουλούδια

Τι μας κάνει διαφορετικούς

Η τέχνη του χειροποίητου σε συνδυασμό με τη φαντασία και το σεβασμό στη μοναδικότητα για την κάθε ζήτηση!

Το μεράκι και ο επαγγελματισμός μας, έτσι ώστε όλες οι δημιουργίες μας να παραδίδονται προσεκτικά από επαγγελματίες διανομείς και σε άριστη κατάσταση.

Λουλούδια απ’ όλο τον κόσμο, εξωτικές συνθέσεις, χρώματα και πλούτο ιδεών αποτελούν την υπογραφή μας. Η κληρονομιά μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης που μετρά πάνω από 25 χρόνια εμπιστοσύνης.

2Δ ο κηπος μυστικός κήπος ανθοπωλεία λουλούδια